Parkanon terveyskeskuksen palvelupisteen aukioloajat ja itseilmoittautumisautomaatin käyttöönotto

Kiireetön asiointi Parkanon terveyskeskuksessa

Parkanon terveyskeskuksen vastaanoton palvelupiste on jatkossa avoinna ma-pe klo 12–14 (poissulkien juhlapyhät). Ajanvaraukset, laboratoriotutkimus tulosten tiedustelu, reseptien uusinnat ja matkakorvaustodistukset järjestyvät puhelinpalvelumme 03 4433400 kautta. Kiireettömissä puhelinyhteydenotoissa suosittelemme olemaan yhteydessä iltapäivän puolella. Mikäli haluat asioida terveyskeskuksen palvelupisteellä, onnistuu se jatkossa arkipäivisin klo 12 -14.

Voit ottaa yhteyttä Parkanon terveyskeskukseen myös soittamalla palvelunumeroon 03 4433 400 tai asioimalla Pihlajalinna Terveyssovelluksen kautta.

Reseptin uusinta

Voit tehdä pyynnön reseptin uusinnasta kätevästi OmaKanta verkkopalvelun kautta. Tarvittaessa tutustu ohjeisiin kirjautumalla OmaKantaan. Reseptien uusintapyynnöt käsitellään kahdeksan työpäivän sisällä.

Laboratoriotutkimusten tulokset

Voit halutessasi saada tavallisimpien laboratoriotutkimusten tulokset myös matkapuhelimeesi tai muuhun mobiililaitteeseen, kun lataat käyttöösi Fimlabin mobiilisovelluksen.

Varatulle ajalle ilmoittautuminen tapahtuu jatkossa ilmoittautumisautomaatin kautta

Parkanon terveyskeskuksessa on otettu käyttöön ilmoittautumisautomaatti korvaamaan tavanomaisen ilmoittautumisen pääaulan palvelupisteessä. Automaatilla ilmoittaudutaan jatkossa hoitajan tai lääkärin vastaanotolle.
Vastaanotolle tuleva potilas ilmoittautuu automaatilla viivakoodillisen ajo-, henkilö- tai Kela-kortin avulla tai näppäilemällä henkilötunnuksensa. Automaatin näytöllä näkyy varattu vastaanottoaika. Samalla vastaanoton henkilökunta saa tiedon asiakkaan saapumisesta ja he voivat valmistautua kutsumaan hänet sisään.