Kuntoutus ja fysioterapia

Kuntoutuspalveluissa työskentelee fysioterapeutteja ja kuntohoitajia. Kuntoutuksen henkilökunta palvelee kaiken ikäisiä kuntalaisia. Toimintamme painopiste on ikääntyvien henkilöiden kotona asumisen tukemisessa ja mahdollisimman nopeassa kuntoutumisessa osastohoitoon jouduttaessa.

Kolmostien Terveyden kuntoutus ja fysioterapiatoiminta toteutuu pääasiassa akuuttiosastolla ja kotihoidossa. Toimintamme sisältää lisäksi polikliinista fysioterapiaa, johon on mahdollista hakeutua oman terveyskeskuksen lääkärin lähetteellä saamaan arviointia, ohjausta ja neuvontaa.

Uutena palvelumuotona kehitämme matalan kynnyksen fysioterapiaa, johon asiakkaiden on mahdollista hakeutua suoraan arviointiin, ohjaukseen ja neuvontaan käymättä ensin lääkärin vastaanotolla. Matalan kynnyksen fysioterapiaan voi ajan varata terveyskeskuksen ajanvarauksen kautta.

Kuntoutuspalveluihin lukeutuu myös liikkumisen ja päivittäisten toimintojen apuvälineiden tarpeen arvio, käytön ohjaus sekä lainauspalvelu lyhytkestoiseen tarpeeseen. Pidempikestoiseen tai pysyvään tarpeeseen apuvälineitä myönnetään lääkinnällisen kuntoutuksen kriteerien täyttyessä.

Parkano

Parkanon fysioterapia

Terveyskeskus, 3.krs
Parkanontie 48
Puh. 044 786 5441
Tiedustelut arkisin klo 8- 9, myös muina aikoina rajatusti työtilanteen mukaan.

Apuvälinelainaus toimii ajanvarauksella.

Kihniö

Kihniön fysioterapia

Terveys- ja palvelukeskus
Kivinevantie 11 - 13
Puh. 044 754 1408

Tiedustelut arkisin klo 8 – 9, myös muina aikoina rajatusti työtilanteen mukaan.