Osaajaksi Kolmostien Terveyteen

Kolmostien Terveys on Pihlajalinnan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita Parkanossa ja Kihniöllä. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Meillä Kolmostien Terveydessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverit ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme ovat rentoja, ja kohtaamme asiakkaat ja asukkaat sekä työntekijät tasavertaisina kehittäen toimintaa yhdessä eteenpäin. Innostavassa työyhteisössämme työtä tehdään suurella sydämellä.

Avoimet työpaikat

Kolmostien Terveyden avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinnan urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta. Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Työssäoppiminen ja opiskelijat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilla. Ota yhteyttä suoraan haluamasi yksikön palveluvastaavaan. Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Avoin hakemus

Haluatko kuulla avoimista työpaikoistamme ensimmäisten joukossa? Kerro meille itsestäsi ja liity Pihliksen osaajayhteisöön.

Lisätietoja voit tiedustella palveluvastaava Katri Kumpulaiselta, (katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi, p. 040 631 0723), HR-päällikkö ja Taru Kalelalta (taru.kalela@pihlajalinna.fi, p. 044 466 3304) tai osoitteesta rekry.kolmostie@pihlajalinna.fi

Rekrytoinnin yhteystiedot

Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi
Tarkemmat lääkärirekrytoinnin yhteystiedot löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Hammaslääkärit
Juha Jäälinoja, rekrytointiasiantuntija
puh. 041 506 3300
juha.jaalinoja@pihlajalinna.fi

Hoitohenkilöstö ja muut ammattiryhmät
Palveluvastaava Katri Kumpulainen
katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi
puh. 040 631 0723

HR-päällikkö Taru Kalela
taru.kalela@pihlajalinna.fi
puh. 044 466 3304

Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Osa Pihlajalinnaa

Kolmostien Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.