Osaajaksi Kolmostien Terveyteen

Kolmostien Terveys on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Parkanossa ja Kihniöllä. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Meillä Kolmostien Terveydessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverit ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme ovat rentoja, ja kohtaamme asiakkaat ja asukkaat sekä työntekijät tasavertaisina kehittäen toimintaa yhdessä eteenpäin. Innostavassa työyhteisössämme työtä tehdään suurella sydämellä.

Avoimet työpaikat

Kolmostien Terveyden avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinna urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta. Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Keikkatyöt

Haluatko itse vaikuttaa siihen, milloin ja missä työskentelet? Haemme jatkuvasti joukkoomme keikkalaisia eri yksiköihimme. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten räätälöidään sinulle toiveidesi mukaiset työvuorolistat. Oletpa sitten kokenut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, kerro meille toiveesi. Töitä on tarjolla mm. kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa sekä tk-sairaalassa. Saat kilpailukykyisen tuntipalkan, ja keikkailuaktiivisuudellasi voit lisäksi ansaita kuukausittain rahabonusta. Soittele numeroon 040 650 2986 tai lähetä sähköpostia sijaiset@pihlajalinna.fi, niin jutellaan lisää ja sovitaan sinulle haastatteluaika.

Työssäoppiminen ja opiskelijat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilla. Ota yhteyttä suoraan haluamasi yksikön palveluvastaavaan. Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille lisätietoja itsestäsi ja verkostoidu kanssamme Pihlajalinnan urasivujen Connect -toiminnon kautta verkostoidu tästä

Lisätietoja voit tiedustella HR-asiantuntija Taru Kalelalta, taru.kalela@pihlajalinna.fi, p. 044 466 3304, Katri Kumpulaiselta, katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi, p. 044 754 1406, tai osoitteesta rekry.kolmostie@pihlajalinna.fi

Rekrytoinnin yhteystiedot

Lääkärit, lääketieteen opiskelijat ja hammaslääkärit
Rekrytointipäällikkö Teija Santala
puh. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Tarkemmat lääkärirekrytoinnin yhteystiedot löytyvät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Hoitohenkilöstö ja muut ammattiryhmät
HR-asiantuntija Taru Kalela
taru.kalela@pihlajalinna.fi
puh. 044 466 3304

Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Osa Pihlajalinnaa

Kolmostien Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.