Osaajaksi Kolmostien Terveyteen

Kolmostien Terveys on Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Parkanossa ja Kihniöllä. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Meillä Kolmostien Terveydessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverit ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimme ovat rentoja, ja kohtaamme asiakkaat ja asukkaat sekä työntekijät tasavertaisina kehittäen toimintaa yhdessä eteenpäin. Innostavassa työyhteisössämme työtä tehdään suurella sydämellä.

Avoimet työpaikat

Kolmostien Terveyden avoimet työpaikat löytyvät Pihlajalinna urasivuilta sekä TE-palveluiden sivulta. Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Työssäoppiminen ja opiskelijat

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilla. Ota yhteyttä suoraan haluamasi yksikön palveluvastaavaan. Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille lisätietoja itsestäsi ja verkostoidu kanssamme Pihlajalinnan urasivujen Connect -toiminnon kautta verkostoidu tästä

Lisätietoja voit tiedustella palveluvastaava Katri Kumpulaiselta, katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi, p. 040 631 0723 tai hr-asiantuntija Taru Kalelalta, taru.kalela@pihlajalinna.fi, p. 044 466 3304,, tai osoitteesta rekry.kolmostie@pihlajalinna.fi

Rekrytoinnin yhteystiedot

Lääkärit, lääketieteen opiskelijat ja hammaslääkärit
Rekrytointipäällikkö Teija Santala
puh. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Tarkemmat lääkärirekrytoinnin yhteystiedot löytyvät Pihlajalinnan verkkosivuilta.

Hoitohenkilöstö ja muut ammattiryhmät
Palveluvastaava Katri Kumpulainen
katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi
puh. 040 631 0723

HR-päällikkö Taru Kalela
taru.kalela@pihlajalinna.fi
puh. 044 466 3304

Palveluvastaavien yhteystiedot löydät täältä.

Osa Pihlajalinnaa

Kolmostien Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.