Pihlajalinna terveyssovellus

Pihlajalinna terveyssovellus työterveyshuollon etäasiointikanavana

Pihlajalinna terveyssovelluksessa saat hoidettua yleisimmät sairaudet ja vaivat sekä uusittua reseptit. Vastaanotto alkaa aina hoidontarpeen arvioinnilla.

Pihlajalinna terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatilla ja tarvittaessa videoyhteydellä hoitohenkilökunnan kanssa. Asiantuntijamme auttaa sinua vaivassasi ja ohjaa tarvittaessa sopivaan jatkohoitoon sujuvasti saman yhteydenoton aikana. Työterveyshuollon etävastaanottokäynti alkaa aina hoitajan vastaanotolla oirekohtaisella hoidon tarpeen arvioinnilla.

Etävastaanotto on uusi tapa asioida

Etävastaanotolla hoidetaan monenlaiset akuutit vaivat, kuten virtsatietulehdukset, ylähengitystieinfektiot, silmätulehdukset ja ihottumat. Lääkäri voi myös määrätä asiakkaalle lääkkeitä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Koko oirelistan näet sovelluksesta.

Näin lataat sovelluksen ja aloitat käytön

Voit olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan mistä vain, kun sinulla on älypuhelin, nettiyhteys ja Pihlajalinna-terveyssovellus ladattuna sovelluskaupasta. Sovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

Toimi näin:

  • Aloita lataamalla Pihlajalinna-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.
  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  • Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  • Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.