Käytä vapauttasi valita

Suomalaisilla on oikeus valita julkisten terveydenhuollon hoitopaikkansa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Jokaisella suomalaisella on oma nimetty terveysasema kotikunnassaan. Julkisen terveydenhuollon asiakkaana voit myös valita, minkä terveysaseman palveluja haluat käyttää. Kiireettömän hoidon hoitopaikan voit valita kotikuntasi terveysasemista tai halutessasi koko Suomen alueelta.

Voit olla kerrallaan yhden terveysaseman asiakkaana. Saat terveysasemaltasi kaikki perusterveydenhuollon palvelut, kuten lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanoton, neuvolapalvelut, hammashoidon ja kuntoutuspalvelut.

Digiterveysasema

Pääset kätevästi ja nopeasti hoitoon digiterveysaseman hoitopolun kautta. Digiterveysasemalla saat palvelua chatissa sekä videovastaanotolla osaavalta hoitohenkilökunnaltamme.

Lue lisää Digiterveysasemasta.

eta hoitaja

Miten asiakkaaksi Kolmostien Terveyteen?

Kun haluat vaihtaa Kolmostien Terveyden asiakkaaksi, toimi näin:

1. Lataa vaihtolomake

Tulosta terveysaseman vaihtolomake tai tilaa lomakkeet sähköpostitse minna.m.rantanen@pihlajalinna.fi tai numerosta 044 7865 423. Saat täyttövalmiit materiaalit valmiiksi maksetun postituskuoren kanssa.

Lataa tästä vaihtolomake

2. Täytä vaihtolomake

Täytä lomake kahtena kappaleena (toinen nykyiselle terveysasemallesi ja toinen Kolmostien Terveydelle).

3. Lähetä vaihtolomake

Lähetä tai tuo lomakkeet Parkanon tai Kihniön terveyskeskukseen – huolehdimme puolestasi ilmoituksesta nykyiselle terveysasemallesi!

4. Tervetuloa asiakkaaksi!

Saat kotiin postitse Tervetuloa asiakkaaksi -kirjeen, jossa kerrotaan Kolmostien Terveyden toiminnasta ja esimerkiksi ajanvarausohjeet.