Ajanvaraus ja takaisinsoitto Parkanon ja Kihniön terveyskeskuksiin

Parkanon ja Kihniön terveyskeskusten yhteinen ajanvarausnumero on 03 443 3400. Numero palvelee sekä kiireellisen että kiireettömän hoidon tarpeessa.

Ajanvaraus lääkärin ja hoitajan kiireettömälle vastaanotolle ma-pe klo 8–16.

Lääkärin kiirevastaanotto on auki joka päivä klo 06–24. Muina aikoina sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen pääsääntöisesti puhelimitse ja järjestää tarkoituksenmukaisen hoidon. Pyydämme soittamaan ennen vastaanotolle tuloa asian kiireellisyyden arvioimiseksi. Puhelimitse annetaan myös hoito-ohjeita, tarvittaessa opastusta hoitoon hakeutumisessa ja ohjausta oikeaan hoitopaikkaan. Asiakkaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Takaisinsoittopyynnön jättäminen terveyskeskukseen

Mikäli puhelinpalvelussa on ruuhkaa etkä halua jonottaa, voit jättää takaisinsoittopyynnön. Takaisinsoittopalvelu on auki ma-pe klo 8–16. Kiireettömien asioiden osalta suosittelemme olemaan yhteydessä muina arkipäivinä kuin maanantaisin, jolloin voi olla eniten ruuhkaa. Huomioithan myös, että ajanvarausnumeroon ei voi lähettää tekstiviestiä.

Jätä takaisinsoittopyyntö näin:

  1. Soita numeroon 03 443 3400.
  2. Äänite kertoo, että olet soittanut Kolmostien Terveyteen.
  3. Jos palvelussa on ruuhkaa, äänite kertoo, että voit jäädä jonottamaan tai jättää takaisinsoittopyynnön. Jos katkaiset puhelun tai soitat uudelleen, joudut jonon viimeiseksi.
  4. Voit valita, haluatko takaisinsoiton samaan numeroon, josta soitat vai johonkin toiseen numeroon.
  5. Älä sulje puhelinta ennen kuin kuulet kohdan ”soitamme teille mahdollisimman pian”. Silloin pyyntö on rekisteröitynyt oikein ja soitamme takaisin.
  6. Soittopyyntö on jätetty ja voit lopettaa puhelun. Kun soitamme sinulle takaisin, puhelu tulee tuntemattomasta numerosta.

Pihlajalinna Terveyssovelluksen etävastaanotot kuntalaisille

Pääset lääkärien vastaanotolle jonottamatta älypuhelimella. Saat hoidettua yleisimmät sairaudet ja vaivat sekä uusittua reseptit. Vastaanotto alkaa aina hoidontarpeen arvioinnilla. Etävastaanottokäynti maksaa saman verran kuin vastaanottokäynti terveysasemalla. Palvelu on avoinna kunta-asiakkaille oman terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 8–16.