Tiedote 20.5.2020 - Suun terveydenhuollon kiireetöntä toimintaa laajennetaan Parkano-Kihniö yhteistoiminta-alueella jälleen 25.5.2020 alkaen

Koronavirusepidemian tilanteen ollessa rauhallinen Pirkanmaalla ja Parkano -Kihniö alueella on suun terveydenhuollossa mahdollisuus päivystyksellisen toiminnan lisäksi hoitaa myös kiireettömiä potilaita.

Hammashoitolan työntekijät ovat hyvin suojautuneita ja hygienian taso on korkea, joten myös ikäihmisten ja riskiryhmiin kuuluvien on turvallista hakeutua hoitoon. Hoitolassa hoidetaan vain oireettomia asiakkaita. Hoitoon saa saapua vain täysin terveenä. Jos sinulla on hengitystieinfektioon viittaavia oireita, tulee sinun ehdottomasti peruuttaa vastaanottoaikasi. Suun ja hampaiden terveys vaikuttaa merkittävästi kokonaisterveyteen ja hoitamattomat suun sairaudet herkästi akutisoituvat ja saattavat aiheuttaa ongelmia myös yleisterveyteen. Suun terveydenhuollossa hoidetaan erityisesti asiakkaita, joiden yleisterveydelle hoidon siirtymisestä voi olla haittaa. Myös oikomishoitoja jatketaan. Tämän vuoksi onkin ehdottoman tärkeää saapua hammashoitoon, jos sinulle on aika varattuna. Jos aikaasi ei ole erikseen peruttu, on se edelleen voimassa. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja teemme muutoksia toimintaamme Stm:n ohjeistusten perusteella.

Yhteydenotot puhelimitse hammashoitolaan, josta annetaan lisäohjeita:

Arkipäivisin klo 8–10, muuten virka-aikaan puheluihin pyritään vastaamaan mahdollisuuksien mukaan.
Parkano, puh. 03 4433 430 tai 044 7865 430
Kihniö, puh. 03 4442 416 tai 044 7541 427

KOLMOSTIEN TERVEYS

Vastaava hammaslääkäri Jussi Paukkunen
Johtava lääkäri Lasse Korpi