Terveyskeskusten ajanvarausnumero ja takaisinsoitto

Parkanon ja Kihniön terveyskeskusten yhteinen ajanvarausnumero on 03 443 3400. Ole yhteydessä tähän numeroon niin kiireellisen kuin kiireettömänkin hoidon tarpeessa.

Mitä takaisinsoitto tarkoittaa?

Mikäli puhelinpalvelussa on ruuhkaa etkä halua jonottaa, voit valita takaisinsoiton. Voit valita, että soitamme sinulle takaisin numeroon, josta soitat, tai johonkin muuhun numeroon.

Jos valitset soiton takaisin johonkin muuhun numeroon, näppäile numero, johon haluat, että soitamme. Valinnan jälkeen kuulet seuraavan nauhoitteen: Kiitos. Soitamme teille mahdollisimman pian.

Älä sulje puhelinta ennen kuin kuulet kohdan ”soitamme teille mahdollisimman pian”. Silloin pyyntö on rekisteröitynyt oikein ja soitamme takaisin.

Kun soitamme sinulle takaisin, puhelu tulee tuntemattomasta numerosta.

Kiireettömien asioiden osalta suositellaan olemaan yhteydessä muina arkipäivinä kuin maanantaisin, jolloin voi olla eniten ruuhkaa. Huomioithan myös, että ajanvarausnumeroon ei voi lähettää tekstiviestiä.

Muista myös terveyssovellus

Monia asioita voit hoitaa myös Pihlajalinna-terveyssovelluksen avulla. Saat sen ladattua puhelimesi sovelluskaupasta. Terveyssovelluksen käyttöohjeet löydät verkkosivuiltamme www.kolmostienterveys.fi.