Terveysasema puhelimessasi

eta hoitaja

Kolmostien Terveyden asiakkaana pääset terveysasemasi vastaanotolle nyt myös puhelimella. Pihlajalinna-terveyssovelluksella saat hoitohenkilökunnan ammattitaitoisen avun käyttöösi nopeasti ja helposti.

Pihlajalinna-terveyssovelluksen etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatilla ja tarvittaessa videoyhteydellä hoitohenkilökunnan kanssa. Asiantuntijamme auttaa sinua vaivassasi ja ohjaa tarvittaessa sopivaan jatkohoitoon sujuvasti saman yhteydenoton aikana. Kunta-asiakkaan etävastaanottokäynti alkaa aina hoitajan vastaanotolla oirekohtaisella hoidon tarpeen arvioinnilla

Etävastaanotto on uusi tapa asioida

Etävastaanotolla hoidetaan monenlaiset akuutit vaivat, kuten virtsatietulehdukset, ylähengitystieinfektiot, silmätulehdukset ja ihottumat. Lääkäri voi myös määrätä asiakkaalle lääkkeitä, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman. Koko oirelistan näet sovelluksesta. Jo käytettävissä olevat asiointikanavat eli puhelinajanvaraus ja kivijalkavastaanotto, säilyvät ennallaan. Palvelu on avoinna kunta-asiakkaille oman terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Etävastaanoton hinnat

Vastaanottokäynti sovelluksessa maksaa normaalin terveyskeskuspalvelumaksun verran.

Vastaanottohintojen määrän voi tarkistaa mm. kunnan verkkosivuilta. Hinta peritään lääkärin vastaanotosta, mutta ei hoitajan tekemästä hoidontarpeen arvioinnista, ohjauksesta ja neuvonnasta. Jos käynti on verrattavissa hoitajan kivijalkakäyntiin ja kunnassa on siitä tapana veloittaa asiakasta, samaa periaatetta noudatetaan etäkäynnin osalta.

Näin lataat sovelluksen ja aloitat käytön

Voit olla yhteydessä hoitohenkilökuntaan mistä vain, kun sinulla on älypuhelin, nettiyhteys ja Pihlajalinna-terveyssovellus ladattuna sovelluskaupasta. Sovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

terveyssovellus-asiointitavat-kuvitus-Parkano

Toimi näin:

  • Aloita lataamalla Pihlajalinna-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.
  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  • Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  • Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.