Ohje hammashuoltoon tulevalle koronavirusepidemian aikana

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, kuten yskää, kurkkukipua, päänsärkyä, kuumetta, lihaskipuja, hengitysvaikeuksia, nuhaa tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen, ole hyvä ja peru tai siirrä vastaanottoaikasi myöhemmäksi. Tällä estetään viruksien leviämistä henkilökuntaan ja muuhun väestöön. Sairaana ei saa tulla missään tilanteessa vastaanotolle.

Ajanvarausnumero Puh. 03 4433 430 tai 044 7865 430

Myös hammashoitohenkilökuntaa on ohjeistettu olemaan pois työpaikalta, mikäli heillä on hengitystieinfektion oireita. Tämä saattaa aiheuttaa aikojen perumisia tavanomaista enemmän. Pahoittelemme näistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Jos sinulla on hengitystieinfektio, todettu tai epäilty koronavirusinfektio ja sietämätön hammassärky, pyydämme sinua tässä tilanteessa kertomaan tilanteesi mahdollisimman selkeästi ajanvarauksen yhteydessä puhelimessa, jolloin selvitämme ja ohjeistamme käytännön tilannekohtaisesti ja otamme teihin yhteyttä ja kerromme toimintaohjeet.

Älä missään tilanteessa saavu hammashoitolaan, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai epäily koronavirusinfektiosta tai koronavirukselle altistumisesta, vaan ole aina ensin yhteydessä puhelimitse.

Jussi Paukkunen Vastaava hammaslääkäri Kolmostien Terveys Oy