Kolmostien Terveyden toimitusjohtajaksi Marika Nevanpää

Pihlajalinnan ja Parkanon kaupungin yhteisyrityksen Kolmostien Terveyden toimitusjohtajaksi on valittu virtolainen Marika Nevanpää (s. 1976). Valinnan hyväksyi yhteisyrityksen hallitus 23.2.2021.

Nevanpää aloittaa tehtävässään 1.3.2021. Nykyinen toimitusjohtaja Tero Järvinen siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtoon.

Nevanpää on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja sairaanhoitaja (ylempi AMK). Hänellä on myös johtamisen erikoisammattitutkinto. Nevanpää toimii tällä hetkellä Kuusiolinna Terveyden ja Laihian Hyvinvoinnin ikäihmisten palveluiden palvelujohtajana. Aiemmin hän on toiminut mm. Ähtärin kaupungin perusturvajohtajana ja vanhuspalvelujohtajana sekä Virtain kaupungin vanhustyön johtajana.

− Toimitusjohtajan laaja-alainen tehtävä kiinnostaa minua ja odotan innolla tulevaa. Palveluiden uudistaminen ja kehittäminen on ollut työni painopistealue jo pitkään. Nyt pääsen katsomaan sote-palveluita vielä aiempaa laajempana kokonaisuutena. Olen erittäin innoissani ja motivoitunut tulevasta työstäni, kertoo Marika Nevanpää.

− Marika on tehnyt meihin vaikutuksen osaamisellaan ja kehittävällä työotteellaan, joten uskon, että hän on erinomainen valinta toimitusjohtajan tehtävään. Kiitän Teroa hänen vahvasta työpanoksestaan yhteisyrityksissä ja toivotan Marikan lämpimästi tervetulleeksi, kommentoi Pihlajalinnan operatiivinen johtaja Teija Kulmala.