13.11.2020 Ajanvaraus influenssarokotukseen

Koronatilanteen vuoksi influenssarokotusten joukkorokotuspäiville on tänä vuonna mahdollista tulla vain ajanvarauksella.

Rokotuspäiviä järjestetään ajanvarauksella Parkanossa ja Kihniössä. Marraskuussa rokotuspäiviä on noin 2-3 viikossa, joulukuussa rokotamme joka arkipäivä.

Maanantaina 2.11. auennut puhelinajanvaraus on ajoittain ruuhkautunut runsaan puhelumäärän vuoksi, pyydämme käyttämään ajanvaraukseen mahdollisuuksien mukaan terveyssovellusta.

Ajan voi varata Pihlajalinna-terveyssovelluksen chatissa arkisin klo 8 – 15.30. Ajan voi varata myös 2.-30.11. välisenä aikana puhelimitse numerosta 040 480 3028 (numero vain influenssarokotuksen ajanvaraukseen) ma-to klo 12-13.30, pe klo 12-13.

JOS SINULLA EI VIELÄ OLE PIHLAJALINNA-TERVEYSSOVELLUSTA

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna-sovellus ilmaiseksi App Storesta tai Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan terveyssovelluksen käytön. Alla ohjeet rokotusajan varaamiseen.

AJANVARAUS INFLUENSSAROKOTUKSEEN

  1. Avaa Pihlajalinna-terveyssovellus ja syötä henkilökohtainen PIN-koodi.
  2. Valitse siirry etävastaanotolle.
  3. Mikä seuraavista asioista kuvaa tilannettasi parhaiten? Valitse MUU ASIA.
  4. Seuraavaksi tulee valita millä tavalla haluat asioida, valitse Parkanon kaupungin tai Kihniön kunnan asiakkaana ja aloita etävastaanotto.
  5. Chat-keskusteluyhteys hoitajalle aukeaa, odotathan rauhassa, hoitaja aloittaa keskustelun. Kerro hoitajalle, että haluat varata ajan influenssarokotukseen.

Pihlajalinna-terveyssovelluksen lataaminen ja ajan varaaminen chat-vastaanoton kautta ovat maksuttomia.

Pyydämme huomioimaan, että pelkkää rokotusta varten tarvittavat ajat tulee varata niille osoitetuilta rokotuspäiviltä edellä mainituista kanavista.

Ruuhkien välttämiseksi toivomme asiakkaiden saapuvan paikalle mahdollisimman lähellä omaa varattua aikaa, ilman ajanvarausta ei näille rokotusajoille ole tänä vuonna mahdollista tulla.

Rokotusajalle tulee saapua vain täysin terveenä, lieviäkään flunssan oireita ei saa olla. Huomioimme rokotuspäivinä 1-2 metrin turvavälit ja hyvän käsihygienian. Suosittelemme myös suunenäsuojaimen käyttöä odotustiloissa.