Etusivu / Terveyspalvelut


Terveyspalvelut

Terveyspalveluihin kuuluvat lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, kuvantaminen, laboratoriotoiminta, suun terveydenhuolto ja erikoissairaanhoito.

Vastaanottopalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytössä on lääkäri-hoitaja työparimalli. Asiakas voi valita oman hoitavan työparinsa. Asiakkaille, joilla on yksi tai useampia pitkäaikaissairauksia, nimetään oma hoitaja/oma lääkäri, jolloin kaikki yhteydenotot, ajanvaraukset, laboratoriovastausten tiedustelu ja reseptien uusintapyynnöt kulkevat omahoitajan kautta. Terveyskeskuksen hoitajat arvioivat asiakkaan hoidon tarpeen ja varaavat ajan vastaanotolle.

Hoitajien vastaanotolle pääset varaamalla ajan jäljempänä mainituista numeroista. Mikäli omahoitajasi ei ole paikalla, puhelu ohjautuu vapaana olevalle hoitajalle. Odota katkaisematta puhelua välillä. Omahoitajiin voit olla yhteydessä kaikissa terveyteesi liittyvissä asioissa. Tarvittaessa voit myös jättää viestin vastaajaan, ja Sinulle soitetaan mahdollisimman pian.

Ensiapu ja kiireellinen hoito

Puh. 03 443 3400

• Avoinna 24 h/vrk

Parkanon terveyskeskus
Parkanontie 48, 39700 Parkano

Ensiapu on tarkoitettu välitöntä ja kiireellistä hoitoa vaativien sairauksien ja tapaturmien hoitoon.

Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen myös öisin 
klo 22–08.

Päivystysvastaanotto ma–pe klo 8–16, jolloin röntgen ja laboratoriopalvelut ovat käytettävissä.

Kihniön terveyskeskus
Kivinevantie 11-13, 39820 Kihniö
Puh. 044 754 1401

Kihniön terveyskeskuksessa päivystysvastaanotto kiireellistä hoitoa vaativien sairauksien ja tapaturmien hoitoon ma-to klo 8-15.30 ja pe klo 8-13.

 

Pyydämme Teitä mahdollisuuksien mukaan soittamaan ennen vastaanotolle tuloa asian kiireellisyyden arvioimiseksi. Puhelimitse annetaan myös hoito-ohjeita, opastusta hoitoon hakeutumisessa sekä ohjausta oikeaan hoito-paikkaan.

112pallo.jpg

Potilaat hoidetaan kiireellisyys-järjestyksessä. Kiireelliselle vastaanotolle annetut ajat ovat viitteellisiä, joten valmistauduthan mahdolliseen odottamiseen, koska välitöntä tutkimusta ja hoitoa tarvitsevat potilaat ovat aina etusijalla. Ensihoitotoiminnasta (sairaankuljetuksesta) vastaa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Ensihoito 112.

Terveyspalveluista vastaavat

Anna-Liisa Kähkölä
Palvelupäällikkö
Puh. 050 599 5274

Lasse Korpi
Vs. johtava lääkäri
Puh. 044 786 5405